Puhtaasti paikallinen, Energiaa säästäen, Kiinteistösi parhaaksi
Puhtaasti paikallinen, Energiaa säästäen, Kiinteistösi parhaaksi

Hyvinhoidettu piha parantaa taloyhtiön ensivaikutelmaa

Hyvinhoidettu piha on siistin rappukäytävän ohella merkittävä käyntikortti taloyhtiölle. Silmää miellyttävä yleisvaikutelma parantaa niin viihtyvyyttä kuin mielikuvaa taloyhtiön arvosta.

Ahdistaako tuleva kesä ja mahdolliset talkoovelvoitteet? Onko taloyhtiössänne pihan kasvit päässeet villiintymään ja rikkaruohot rehottavat väärissä paikoissa? Tämä on hyvin tyypillinen tilanne nykypäivänä, kun arjen muut puuhat menevät perinteisten pihatalkoiden edelle.

Tästä ei kannata kenenkään potea huonoa omaatuntoa tai antaa sen hiertää naapuruston välejä. Vapaa-aika on tärkeää käyttää asioihin, jotka tuntuvat itselle merkityksellisiltä.

Kiinteistöhuolto Reijuksen piha- ja puutarhatiimi tulee mielellään laittamaan pihanne kuntoon ja te asukkaat saatte keskittyä asumiseen ja vaikka ihan vain olemiseen. Meidän tavoitteena on, että pihat ovat hoidettu oikeaoppisesti sekä oikea-aikaisesti, ja pihasta tulee hyvä mieli.

 

Pihoilla olemme mm.

 

  • leikanneet erilaisia puita ja pensaita.
  • tehneet istutuksia ja niiden rajauksia.
  • poistaneet hiekka-alueilta rikkaruohoja.
  • siistineet istutusalueita harventamalla kasvustoja.
  • lannoittaneet niin lehti- kuin havukasveja.
  • toteuttaneet kauniita kausi-istutuksia.

 

Pihojanne on valmiina hoitamaan puutarhuri ja viherrakennusalan artesaani, joilla on kokemusta erilaisista palvelukokonaisuuksista aina istutusten kitkennästä laajoihin pihan hoitosuunnitelmiin ja niiden toteutuksiin asti. Suunnitelman mukaan toimittaessa tarvittavat toimenpiteet tapahtuvat oikeaan aikaan ja kunkin istutusalueen tarpeen mukaisesti.

Mikäli taloyhtiössänne on innokkaita pihanhoitajia, voimme myös tehdä teille suunnitelman, jota taloyhtiön asukkaat voivat toteuttaa. Tällöin voidaan varmistua siitä, että lannoitteet ja mahdolliset leikkaukset tulee tehtyä oikeaan aikaan, eikä tule vahingossa tehtyä vääriä ratkaisuja innostuksissaan. 

Olipa pihan hoitotarpeesi iso tai pieni, tulemme mielellämme tekemään kanssanne pihakierroksen. Pihakierroskäynti on teille täysin maksuton eikä velvoita mihinkään. Soita Lauralle ajan sopimiseksi, numero on 050 506 3763. 

Haussa pihatöiden osaaja

Hei sinä puutarhuri tai viheralan ammattilainen! Olisitko sinä tuleva reijuslainen? Haemme joukkoomme piha- ja puutarhatöiden osaajaa, jolta hoituu hymyssäsuin niin pihojen päivittämiset […]