Puhtaasti paikallinen, Energiaa säästäen, Kiinteistösi parhaaksi
Puhtaasti paikallinen, Energiaa säästäen, Kiinteistösi parhaaksi

Haussa pihatöiden osaaja

Hei sinä puutarhuri tai viheralan ammattilainen!

Olisitko sinä tuleva reijuslainen?

Haemme joukkoomme piha- ja puutarhatöiden osaajaa, jolta hoituu hymyssäsuin niin pihojen päivittämiset tähän päivään kuin kitkennätkin. Tulevalta työkaverilta odotamme itsenäistä työ-otetta ja yrittäjämäistä asennetta. Kesällä voi halutessaan tehdä pitkää päivää, ja kompensoida sitä sitten talvella pidemmällä vapaalla. Meillä puutarhurille pyritään löytämään töitä myös talvella, jotta elämän suunnittelu on helpompaa. Hakijan intressien mukaan työ talvella voisi olla esimerkiksi joko siivousta tai sitten kiinteistöhuollon puolen töitä.

Asiakkainamme on tällä hetkellä pääasiassa kerrostaloja, joiden pihoilla pääsee tekemään monipuolisesti erilaisia viheralan töitä. Nurmialueiden hoidot, hiekka-alueiden siistimiset, puiden ja pensaiden leikkuut, kitkennät, istutuksien hoidot, ja istutusalueiden muokkaukset ovat palveluita, joita asiakkaamme meiltä yhä enenevässä määrin tilaavat.

Olet hakemamme henkilö, mikäli:

 • Koet asiakkaiden viheralueista huolehtimisen sydämen asiaksi.
 • Nautit siitä, että saat luotua taloyhtiöille niiden arvoon sopivat pihat ja pystyt rivakasti saamaan aikaan laadukasta jälkeä.
 • Teet kerralla kunnolla ja osaat pysyä budjetissa.
 • Kykenet itsenäiseen työhön.
 • Pystyt suunnittelemaan ja aikatauluttamaan oman työsi niin, että työt etenevät sujuvasti.
 • Isommissa projekteissa hallitset töiden organisoinnin ja pystyt tarvittaessa ohjaamaan muita.
 • Osaat ajaa peräkärryn kanssa myös ahtailla pihoilla
 • Tunnet pihakasvit ja rikkaruohot
 • Pihakoneiden ja puutarhatyökalujen käyttö on tuttua
 • Sää ei ole kynnyskysymys
 • Tykkäät kehittää itseäsi ammatillisesti

Meille on tärkeää, että työyhteisössä on kivaa ja se toimii ketterästi. Meillä pääset vastaamaan omasta työalueestasi ja kehittämään Reijuksen toimintamalleja pihoihin liittyen. Nykyaikaiset ja ergonomiset työkalut ja -koneet ovat mukavan työnteon peruselementtejä. Niihin panostamme mielellämme. Jos siis koet, että olet sopivalla eteenpäin katsovalla asenteella varustettu tekijä, joka tekee työnsä asiakaslähtöisesti, hae meille.

Lähetä meille hakemus, josta käy ilmi työkokemuksesi ja osaamisesi erilaisissa pihatöissä. Aloitamme haastattelut saman tien ja pidätämme oikeuden lopettaa haku jo aiemmin, mikäli hakemamme tekijä tulee vastaan ennen hakuajan loppua.

hr@reijus.fi