Puhtaasti paikallinen, Energiaa säästäen, Kiinteistösi parhaaksi
Puhtaasti paikallinen, Energiaa säästäen, Kiinteistösi parhaaksi

Työpaikat

Haluatko mukaan iloiseen joukkoomme ja osaksi Reijuksen tarinaa?

 

Oma-aloitteisuus ja palveluasenne valttikortteja

Kasvumme perustuu kestävään liiketoimintaan ja toiminnan kehittyessä tarvitsemme ajoittain uusia tekijöitä taloon. Me etsimme tietysti sitä kuuluisaa “Hyvää Tyyppiä”, mutta sen lisäksi tarvitaan ehdottomasti kiinnostusta alaan sekä joutuisaa, mutta laadukasta työotetta. Meillä on digitaaliset työvälineet vahvasti arjessa mukana, joten niiden kanssa on hyvä tulla juttuun. Opetamme toki, mutta digiymmärrys ja omaksumiskyky on tärkeää. Arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä ymmärtää oma työ osana isompaa kokonaisuutta sekä palveluasennetta. Palveluasenne näkyy meillä niin asiakaspalveluna, työkaverin auttamisena kuin tietynlaisena molemminpuolisena joustamisenakin. Meillä on mukava työyhteisö, jossa on helppo tehdä töitä. Haluamme pitää tästä kiinni.

 

Arvostamme kokemusta ja suurta motivaatiota

Meille hakiessa alan koulutus on ehdottomasti etu, mutta tärkeintä on osata tehdä alan töitä ja ymmärtää mitä se vaatii.  Pääasiassa haemme työntekijöitä, joilla on jo jonkinlainen kokemus ja näkemys alasta. Jos kuitenkin tuntuu, että kiinteistöala ja/tai puhtausala on juuri sinun juttusi, mutta koulutus ja kokemus puuttuu, kannattaa olla yhteydessä. Tunnistaessamme potentiaalin, meillä on mahdollista oppia ala ja esimerkiksi suorittaa koulutus oppisopimuksena työn ohella. Asioiden oppiminen pitää mielen virkeänä, josta syystä tarjoamme säännöllisesti mahdollisuuksia kouluttautua myös kokeneemmille työntekijöille. Ne voivat olla esimerkiksi päivän täsmäkoulutuksia tai  sitten pidempiä säännöllisesti toistuvia kursseja.

 

Erilaisia elämäntilanteita pyritään huomioimaan

Etsit sitten vakituista, määräaikaista, kokopäiväistä tai osa-aikaista työtä, meiltä sitä voi löytyä. Kannattaa ehdottaa ennakkoluulottomasti, jos on etsimässä jotain “normista poikkeavaa” työaikaa tai muuta joustavaa. Monet asiat ovat järjestelykysymyksiä. Ymmärrämme, että on olemassa erilaisia elämäntilanteita ja pyrimme huomioimaan näitä mahdollisuuksien mukaan. Jos tekijä on huippu, ei saa antaa pienten juttujen tulla väliin!

 

Näin haet meille

Mikäli tuntuu, että meillä voisi olla annettavaa toisillemme, kannattaa ihmeessä olla yhteydessä! Mikäli meillä ei ole juuri nyt avoinna paikkoja, voi aina jättää avoimen hakemuksen. Valmiin CV:n ja eduksesi olevan hakemuksen voi lähettää osoitteeseen hr@reijus.fi. Arvostamme sitä, että näemme nopeasti mahdollisen kokemuksen ja koulutuksen sekä ehkäpä myös ripauksen sitä omaa persoonaa. Runoilijaksi ei kuitenkaan tarvitse ryhtyä vaan tärkeintä on, että asia tulee esille.

 

Tällä hetkellä haemme: