Puhtaasti paikallinen, Energiaa säästäen, Kiinteistösi parhaaksi
Puhtaasti paikallinen, Energiaa säästäen, Kiinteistösi parhaaksi

Tutustu palveluihin

PALVELUMME KIINTEISTÖSI PARHAAKSI

Lupaamme omalla toiminnallamme edesauttaa asiakaskohteidemme energiatehokkuutta, turvallisuutta, viihtyisyyttä ja arvon säilymistä

Meiltä saat kiinteistön hoitoon liittyvät palvelut kattavasti ja luotettavasti. Ennakointi on alalla kaiken a ja o, sen avulla pystymme vastaamaan palvelulupaukseemme laadukkaasti.

Vahvuutenamme on nopea reagointi tuleviin työpyyntöihin sekä vahva, selkeä dokumentointi.

Kaiken kattavan kiinteistöhuollon lisäksi hoidamme itse omalla henkilökunnalla useimmat korjaukset, joka edesauttaa korjauksen kustannustehokkuutta.

Meillä tehdään työtä ihmisinä ihmisille eli kohteissa ollessamme meitä saa käydä jututtamassa ja otamme mielellämme vastaan niin ideat ja ajatukset kuin kehittävät palautteetkin.

Näemme itsemme yhteistyökumppaninasi ja teemme yhdessä asioita kiinteistön hyväksi. Yhteistyö ja toimiva vuorovaikutus yhdessä mahdollistavat laadukkaan palvelun.

Päivystys toimii 24h vuorokaudessa joka päivä.

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuollon päätavoitteena on ylläpitää taloyhtiön turvallisuutta, viihtyisyyttä ja arvoa.

Tekninen huolto pitää huolen, että talotekniikka on kunnossa ja kiinteistön laitteet toimivat kuten pitääkin. Meille on tuttuja mm. erilaiset IV-laitteet, LVI-puoli ja paloilmoitinlaitteistot, Ylläpidämme ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti, joten hallitsemme vanhan lisäksi myös uudemman tekniikan. Teemme tarvittavat seurannat ja raportoimme mahdollisista poikkeamista oikeille tahoille. Lisäksi teknisillä hienosäädöillä pystytään säästämään merkittävästi taloyhtiön energiakustannuksissa.

On erittäin motivoivaa pyrkiä saamaan aikaan sinulle säästöjä, joten kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä mikäli asia kiinnostaa.

Siivous

Siivouksella vaikutetaan olennaisesti viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

On tärkeää, että asiakaskohteemme käyttäjät kokevat tilat sopivan puhtaina ja taloyhtiöistä puhuttaessa haluamme omalta osaltamme varmistaa, että on mukava tulla kotiin. Siivoustiheyteen vaikuttaa monet asiat, kuten mm. hissi sekä lemmikkien ja lapsiasukkaiden määrä. Oikea määrä siivouskertoja viikossa pitää rappukäytävät kunnossa ja sopivin väliajoin tehtävät lattianhoitotoimet ylläpitävät kiinteistön arvoa.

Meiltä saat kattavat siivouspalvelut niin taloyhtiölle kuin erilaisille liiketiloille.

Ulko- ja viheralueiden hoito

Kalustollamme pystytään hoitamaan niin pienet kuin erittäin suuretkin piha-alueet. Riittävä konemäärä on avainasemassa, jotta lumi- ja hiekoitustyöt tulevat tehdyksi oikeaan aikaan.

Viheralueista pystymme pitämään erittäin hyvää huolta ja teemme mielellämme erilaisia pihasuunnitelmia, sekä toteutamme niitä. Voit myös pyytää meitä siistimään hiekka-alueita, esimerkiksi lasten leikkipaikkoja.

Voit olla turvallisin mielin, kun hoidamme kiinteistönne  asioita. Hoidamme kuin omaamme.

Mikä on sopiva kiinteistöhuolto- ja siivousohjelma juuri sinun kohteellesi? Ota meihin yhteyttä ja jutellaan asiasta.