Puhtaasti paikallinen, Energiaa säästäen, Kiinteistösi parhaaksi
Kiinteistönhoitaja työssä

Sinustako uusi Reijuslainen?

Tämä on paras paikka ottaa ensimmäinen askel. Hae avoinna olevaan paikkaan tai jätä avoin hakemus myöhemmin vapautuvia paikkoja varten.

TIIMIT

Meillä toimitaan tiimeissä, mutta tehdään töitä yhdessä yli tiimirajojen. Tällä tavoin pidämme yllä asiakaskiinteistöjemme arvoa laadukkaasti. Meillä tärkeää on ammattimainen tekeminen sekä iloiset huumorin sävyttämät työpäivät.

Sahkonmittaus_Reijus_Kiinteistohuolto_Lappeenranta

Tekninen huolto

Me vaihdamme wc-istuimet, ilmaamme patterit, huollamme LVI-kalusteita ja tykkäämme ratkaista kiinteistöjen teknisiä haasteita. Päivystämme vuorollamme.

Hiekanpoisto_Reijus_Kiinteistohuolto_2_Lappeenranta

Ulkoalueet

Roskalenkit, hiekkojen poisto, nurmikon leikkuu, pensasaidat, kattotyöt, lehtien poisto ja lumityöt ovat perustyönkuvaamme. Töitä teemme säiden mukaan.

Siivous_Reijus_Kiinteistohuolto_Lappeenranta

Siivous

Tehdään monipuolisesti ylläpitosiivouksista vaativiin vahanpoistoihin. Meille tärkeää on, että rappukäytävät ja yleiset tilat ovat turvalliset ja siistit. Töitä teemme yksin ja pareittain.

Katolle_kiivetaan_Reijus_kiinteistohuolto_Lappeenranta

Meillä saat:

LAADUKKAAT TYÖVÄLINEET

Työvälineistä ei jää laatu kiinni. Panostamme hyviin työvälineisiin, joilla työsujuu mahdollisimman ergonomisesti ja tekijä voi olla jäljestään ylpeä. Uudistamme ja huollamme välineitä säännöllisesti.

MAHDOLLISUUDEN KEHITTYÄ

Meillä voit kehittää itseäsi. Pyrimme antamaan mahdollisuuksia hyödyntää omia vahvuuksia ja kehittyä ammatillisesti.

ENSILUOKKAISEN TYÖYHTEISÖN

Työkaverit ovat auttavaisia, ongelmanratkaisutaitoisia ja huumorintajuisia tekijätyyppejä. Jos jotain ei tiedä, aina saa kysyä. 

TYÖKAVERILTA ODOTAMME

Hyvä työpäivä rakentuu siitä, että jokainen arvostaa paitsi omaa, myös työkaverin työpanosta. Halutaan tehdä hyvää jälkeä ja seistä oman tekemisen takana. Kaikkien kanssa ei tarvitse olla paras kaveri, mutta kaikkien kanssa täytyy tulla toimeen. Digitaalisuus on tullut meidänkin alalle, joten älypuhelinta pitäisi osata käyttää.

Ratkaisukeskeisyyttä

Haasteiden edessä ei pidä keskittyä voivottelemaan vaan etsiä ratkaisuja, kysyä ja olla aktiivinen. Ratkaisuja voi ehdottaa niin asiakkaiden kuin työyhteisönkin suuntaan.

Yhteistyökykyä

Sekä huollon että siivouksen porukat katsovat asiakaskohteissa kokonaiskuvaa ja ilmoittavat havaintoja yli tiimirajojen. Ollaan kaikki samalla puolella.

Asiakaslähtöisyyttä

Meidän tehtävä on pitää huolta asiakaskiinteistöistä ja siitä, että niiden arvo säilyy. Kaikki tekemämme ratkaisut tulee tukea tätä. Olemme arvon ylläpitäjiä.

Huumorintajuisuutta

Hyväntahtoinen huumori on työpäivän suola ja sokeri, jolla se työpäivä maistuu vähän paremmalta.

Vastuunottoa

Seistään oman työn takana. Meistä jokainen mokaa joskus. Jos mokaat, myönnä se reilusti. Apua saa ja pitää pyytää, jos on tiukka paikka. 

Oppijan asennetta

Otetaan uudet asiat vastaan uteliaasti. Ala muuttuu ja uutta tietoa tulee koko ajan. Opetellaan asioita ilolla ja jaetaan opittua tietoa myös työkavereille.

TUTUSTU AVOIMIIN TYÖPAIKKOIHIMME