Puhtaasti paikallinen, Energiaa säästäen, Kiinteistösi parhaaksi

Avoin ja asiakasta arvostava huoltokirjapalvelu

HUOLTOKIRJAPALVELU

Ja tiedät mitä talossasi tapahtuu

Tarmo on meille toiminnanohjausjärjestelmä, joka toimii huoltokirjana asiakkaidemme ja sidosryhmiemme suuntaan. Se on meille ainoa työväline kirjata ja hallita asiakaskohteissa tapahtuvia töitä. Sinne kirjataan kaikki työpyynnöt, jotka tulevat eri kanavista asukkailta, hallitukselta ja isännöitsijöiltä. On helppo katsoa myöhemmin mitä on tehty, milloin ja kenen pyynnöstä. Kaikki on ylhäällä.
Tero Suoreijus
Huoltokirjalla avoimuutta

Kiinteistöhuolto Reijus Oy on siirtynyt digiaikaan. Otimme ensimmäisenä lappeenrantalaisena kiinteistöhuoltoyhtiönä käyttöömme Tarmo-toiminnanohjausjärjestelmän.

Haluamme olla avoin huoltoyhtiö asiakkaillemme, isännöitsijöille ja yhteistyökumppaneillemme.

Tämä tarkoittaa, että tilauksestanne annamme teille mahdollisuuden nähdä kaikki toiminnanohjausjärjestelmään kirjaamamme työt.

Huoltokirjapalvelu

Kiitetty palvelu

Palvelun kautta tekemisemme taloyhtiölle konkretisoituu ja toimintamme on läpinäkyvää. Meillä ei ole salattavaa asiakkailtamme.

Olemme saaneet huoltokirjapalvelusta paljon kiitosta asiakkailtamme ja se tarjoaa hallituksille kättäpidempää, kun mietitään taloyhtiön kehityskohteita.

 

 

Huoltokirja

Järjestelmään kirjataan mm. kaikki tärkeät ennakkohuoltotyöt, mm. kattokaivot, rännilämmitykset ja lämmitysjärjestelmät. Tärkeät ennakkohuoltotyöt ja vikakorjaukset ovat kaikki nyt ja aina järjestelmästä nähtävillä.

Nämä yhdessä muodostavat huoltokirjan, josta tulee automaattisesti raportti joka kuukausi hallituksen sähköpostiin. Raportti sisältää kaikki kuukauden aikana tehdyt työt ja kulutuslukemat.

Tunnukset päättäjille

Taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä saavat halutessaan tunnukset järjestelmään.

Toimintamme on läpinäkyvää.

Kirjautumissivu: reijus.tarmok.fi

 

 

 

 

Tutustu järjestelmän käyttöön allaolevasta videosta

Mikäli olet jo asiakkaamme ja sinulla on kirjautumistunnukset, pääset palveluun osoitteesta reijus.tarmok.fi