Avoin ja asiakasta arvostava huoltokirjapalvelu

HUOLTOKIRJAPALVELU – JA TIEDÄT MITÄ TALOSSASI TAPAHTUU

Kiinteistöhuolto Reijus Oy on siirtynyt digiaikaan. Otimme ensimmäisenä lappeenrantalaisena kiinteistöhuoltoyhtiönä käyttöömme Tarmo-toiminnanohjausjärjestelmän. Haluamme olla avoin huoltoyhtiö asiakkaillemme, isännöitsijöille ja yhteistyökumppaneillemme. Tämä tarkoittaa, että tilauksestanne annamme teille mahdollisuuden nähdä kaikki toiminnanohjausjärjestelmään kirjaamamme työt.

Tarmo on meille toiminnanohjausjärjestelmä, joka toimii huoltokirjana asiakkaidemme ja sidosryhmiemme suuntaan. Se on meille ainoa työväline kirjata ja hallita asiakaskohteissa tapahtuvia töitä. Sinne kirjataan kaikki työpyynnöt, jotka tulevat eri kanavista asukkailta, hallitukselta ja isännöitsijöiltä. On helppo katsoa myöhemmin mitä on tehty, milloin ja kenen pyynnöstä. Kaikki on ylhäällä.

 

Energialukemat

Järjestelmästä taloyhtiön hallitus pystyy seuraamaan joka kuukausi todelliset kulutuslukemat lämmön, veden ja sähkön osalta.

 

Huoltokirja

Järjestelmään kirjataan myös kaikki tärkeät ennakkohuoltotyöt, mm. kattokaivot, rännilämmitykset ja lämmitysjärjestelmät. Tärkeät ennakkohuoltotyöt ja vikakorjaukset ovat kaikki nyt ja aina Tarmosta nähtävillä. Nämä yhdessä muodostavat huoltokirjan, josta tulee automaattisesti raportti joka kuukausi hallituksen sähköpostiin. Raportti sisältää kaikki kuukauden aikana tehdyt työt ja kulutuslukemat.

 

Tunnukset taloyhtiön hallitukselle

Kirjautumissivu: reijus.tarmok.fi

 

Video huoltokirjapalvelun käytöstä: