Puhtaasti paikallinen, Energiaa säästäen, Kiinteistösi parhaaksi

Siivous

Siistit tilat toimivat käyntikorttina

Kiinteistöhuollon palvelu näkyy läpi vuoden rappukäytävässä ja toimitiloissa. Tiloja siivotaan 1-5 kertaa viikossa, riippuen kohteesta. Olemme saaneet kehitettyä siivouksen työtapoja ja tekniikoita niin, että käytämme mahdollisimman taloudellisesti vettä ja puhdistusaineita. Käytössämme on alan uusimpia työvälineitä ja -koneita. Kehitystyön seurauksena siivouksen laatu on parantunut entisestään.

Siivouksessa käytössämme on kotimaiset luontoystävälliset puhdistusaineet, joilla on ympäristömerkki. Omilla valinnoillamme haluamme tukea suomalaista työtä.

 

Oikein mitoitettu siivouspalvelu pitää siisteystason kunnossa

Valitessanne siivouspalvelua omaan kiinteistöönne/toimitilaanne, kannattaa miettiä millainen siivoustaso on riittävä. Jotta halutut siisteystasot säilyvät, vaaditaan viikkottaisten ylläpitosiivouksien lisäksi myös säännöllisiä perussiivouksia. Siisteystason pysymiseen ja siivoustaajuuden määrittämiseen vaikuttaa moni seikka, kuten hissi, lemmikit ja kiinteistön käyttäjien tavat toimia. Autamme mielellämme määrittelemään teidän kohteellenne soveltuvan siisteystason sekä keinot sen ylläpitämiseksi.