Puhtaasti paikallinen, Energiaa säästäen, Kiinteistösi parhaaksi

Kiinteistöhuolto

Asiantunteva huolto pitää taloyhtiön säädöt kohdillaan ja säästää taloyhtiön rahaa

Tekninen huolto pitää huolen, että talotekniikka on kunnossa ja kiinteistön laitteet toimivat kuten pitääkin. LVI-järjestelmät ovat huoltomme ammattilaisten osaamisalaa. Me esimerkiksi säädämme ilmanvaihdon ja lämmityksen kohdalleen, korjaamme vuotavat wc-kalusteet, käymme avaamassa putkitukoksia ja vaihdamme hanat. Myös pienet säädösten mukaiset sähkötyöt onnistuvat näppärästi, kuten esimerkiksi lamppujen, sulakkeiden ja paristojen vaihdot, valaistusten ja kytkinlaitteiden säädöt, sekä sähköllä toimivien sulatusjärjestelmien säädöt. Lisäksi huollon työnkuvaan kuuluvat erilaisten ilmoitinjärjestelmien testaukset.

Päivystämme 24h/vrk joka päivä ja tulemme paikalle vian ilmaantuessa. Tarpeen mukaan saamme ammattitaitoisesta yhteistyöverkostostamme asiantuntijan paikalle hyvin nopeasti esimerkiksi isommissa LVI- ja sähkövioissa.

Teknisillä hienosäädöillä pystytään myös säästämään merkittävästi taloyhtiön energiakustannuksissa. On erittäin motivoivaa pyrkiä saamaan säästöjä asiakkaille, joten kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä mikäli asia kiinnostaa.

 

Kiinteistöhuolto varmistaa arjen sujuvuuden

Yleinen kiinteistöhuolto varmistaa, että arki sujuu jouhevasti. Yleisessä kiinteistöhuollossa huolehditaan siitä, että liput liehuvat oikeina päivinä, ovissa ja tauluissa on oikeat nimet, saunat lämpenevät sovitusti ja sidosryhmien tiedotteet tulevat oikeaan aikaan joko postiluukkuihin tai ilmoitustauluille. Samoin yleisestä turvallisuudesta huolehtiminen on osa kiinteistöhuoltoa. Tarkkailemme esimerkiksi sitä, että kulkureitit ovat mahdollisimman esteettömiä, pihavalot palavat ja ovet lukittuvat kuten pitää.