Puhtaasti paikallinen, Energiaa säästäen, Kiinteistösi parhaaksi

PIHOJEN ASFALTTI- JA HIEKKA-ALUEIDEN PUHDISTUS

Pihojen asfaltoiduille ja muuten pinnoitetuille alueille ilmestyy vuosien saatossa sammalta ja hiekka-alueille kasvillisuutta, jotka vaikuttavat yleisilmeeseen. Yleisilme on tärkeä ensivaikutelman luoja. Jos pihoilla on esimerkiksi sammalta, se luo helposti vähän nuhjuisen mielikuvan. Aika pienillä jutuilla saa piha-alueen yleisilmettä korotettua ja se yleisilme vaikuttaa ihmisten mielikuviin esimerkiksi asunto-osakkeiden arvosta.

Asfaltoitujen alueiden puhdistus

Meillä on onneksi ratkaisu näihin sammaleisiin ja työ käy suht nopeasti. Alla olevasta kuvasta näkee selkeästi eron. Autetaan mielellämme teidän kiinteistöä saamaan asfaltin siistiksi. Myös betoniosien puhdistus onnistuu.

Hiekka-alueiden puhdistus ja kitkeminen

Hiekka-alueille kertyy ajanmittaan ruohotupsuja ja muuta kasvillisuutta, joka vaikuttaa alueen yleisilmeeseen. Meillä on osaaminen, jolla alueista saadaan huoliteltuja ja kiinteistön piha edustavaksi. Alla osviittaa millaisesta lähtötilanteesta yleisesti aloitettiin ja mikä oli lopputulema.

Tehdäänkö kierros pihalla?

Heräsikö ajatuksia oman kiinteistön pihaan liittyen? Nämä ajoittain tehtävät puhdistukset ei yleensä kuulu perussopimuksiin ja on näin ollen erikseen tilattavia. Voisimme käydä yhdessä kiertämässä ja sopimassa mitä piha-alueelle olisi tehtävissä.

Mikäli haluat parantaa teidän kiinteistön ulkoalueita, laita meille sähköpostia osoitteeseen kiinteistohuolto@reijus.fi ja sovitaan katselmusaika. Katselmus ei maksa mitään.