Puhtaasti paikallinen, Energiaa säästäen, Kiinteistösi parhaaksi

Tutustu ja tienaa – Työelämäkokemusta nuoresta pitäen

Tutustuen ja tienaten ensimmäinen rivi CV:hen

Kesä tarkoittaa myös meidän yrityksessä lomia ja kesätöitä. Tänä kesänä perinteisten kesätyöntekijöiden lisäksi saimme vahvuuteemme Jessen ja Jonnen, jotka tutustuvat alaan ja tienaavat siinä samalla. He tekevät molemmat 30h/vk kahden viikon aikana, jonka jälkeen ehtii vielä viettämään kesälomaa ja nauttimaan tienatuista euroista työtodistus taskussa.

Jesse ja Jonne tutustuvat sekä kiinteistöhuoltoon että siivoukseen. Kohteissa pojat liikkuvat muiden työntekijöidemme kanssa, joten apu ja tuki on aina saatavilla. Vaikka kohteessa on toinen työntekijä mukana, pojat pääsevät tekemään oikeita töitä. Tiedossa on näillä näkymin ainakin ulkotöitä toivottavasti poutaisessa säässä sekä porraskäytävien viihtyisyyden parantamista pölyjä ja tahroja poistamalla.

Mukavaa saada pojat töihin! Ainakin alkuasenne on molemmilla juuri oikeanlainen – molemmat lähtevät reippaalla otteella ja ennakkoluulottomasti kokeilemaan uusia asioita. Katsotaan tutustumisen jälkeen mitä pojat olivat mieltä ja mitä tuli opittua!

Tutustu ja tienaa -työntekijät